ورود
tehran grand bazaar

بازارهای قدیمی تهران

زمان برای مطالعه 4 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

پایتخت ایران دارای بازارهای بزرگ و قدیمی زیادی است که قدمت هر کدام از آن‌ها به سال‌های دور بازمی‌گردد. یکی از کارهای جذابی که در سفر به تهران می‌توانید انجام دهید، بازارگردی است زیرا تنوع بازار و مراکز خرید در تهران به قدری زیاد است که نمی‌دانید به کدام بازار بروید. البته امروزه هر بازار به بورسی از انواع کالاها و محصولات مختلف تبدیل شده ‌است.

بازارگردی یکی از کارهای جذابی است که می‌توانید در سفر به تهران آن را تجربه کنید. پایتخت کشورمان علاوه‌ بر جاذبه‎‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی بسیار که در کاخ‌ها، عمارت‌ها، موزه‌ها و ارتفاعات پوشیده از برف آن خلاصه می‌شود، یک مقصد عالی برای گشت‌وگذار در بازارها و مراکز خرید است، هم برای افرادی که واقعا قصد خرید دارند و هم برای افرادی که فقط حس و حال بازارها و مراکز خرید را دوست دارند. تنوع بازارهای بزرگ و کوچک به قدری در تهران بالا است که نمی‌دانید به کدام بازار بروید. هرکدام از این بازارهای قدیمی و جدید بورس کالاهای مختلفی هستند. اگر به شهر تهران سفر می‌کنید، حتما بخشی از برنامه سفرتان را به گشت‌وگذار در بازارهای قدیمی تهران اختصاص دهید. با یوتراوز همراه شوید تا گشتی در «بازارهای قدیمی تهران» بزنیم.

لیست بازارهای قدیمی تهران:

بازار تجریش تهران

بازار تجریش تهران ؛ بازار قدیمی با شکل و شمایل سنتی یکی از بهترین و پرتقاضاترین بازارهای تهران است که هم از نظر حال‌وهوا، هم از نظر تنوع کالا و قیمت و هم از نظر دسترسی‌های عالی، بیشتر به یکی از مکان‌های محبوب گردشگری تبدیل شده است تا مکانی برای صرفا خرید مایحتاج زندگی.

بازار پارچه مولوی تهران

molavei fabric bazaar tehran

بازار پارچه مولوی تهران پاتوق خانم‌های ایرانی است، زیرا در این بازار به قدری تنوع پارچه زیاد است که نمی‌دانید چه مدل و چه طرح و رنگی را بخرید. اگر به تهران سفر کردید و به دنبال بورس انواع پارچه‌های مختلف هستید حتما به بازار پارچه مولوی هم سری بزنید و مغازه‌های پارچه فروشی را که فروشنده‌های باتجربه‌ای دارند از نزدیک ببینید. آنوقت است که معنی تنوع در طرح و رنگ را برای اولین بار می‌فهمید. این بازار به بورس پارچه‌فروشی تهران معروف است، برای همین همیشه شلوغ است. با این‌حال ارزش دیدن را دارد چون اگر از یک فرد تهرانی بپرسید، پارچه خوب و باکیفیت از کجا باید بخرم، قطعا به شما آدرس بازار پارچه مولوی را می‌دهد.

موقعیت مکانی بازار پارچه مولوی در تهران

بازار پارچه فروشی مولوی در محله شهید هرندی تهران و خیابان اردستانی واقع شده است. به راحتی می‌توانید در روزهای مختلف به این بازار پارچه بروید. این بازار یکی از هفت پارچه‌فروشی‌ خوب محله شهید هرندی در تهران است که تنوع پارچه در آن از لحاظ جنس، طرح و رنگ بسیار بالا است. البته بازارگردی در این محله فقط به خرید پارچه محدود نمی شود چون در اطراف آن فروشگاه‌ها و مغازه‌های گوناگونی وجود دارد که تجربه بازارگردی شما در یکی از محله‌های قدیمی تهران را کامل می‌کند.
در نزدیکی بازار مولوی یک مغازه زرشک و زعفران هم وجود دارد که به «هدیه طلا» معروف است و تهرانی‌های ساکن در آن محله، زرشک و زعفران خوب و مرغوب مورد نیاز خود را از آن خریداری می‌کنند.
همچنین در کنار بازار پارچه مولوی، بازار امین‌السلطان هم قرار دارد که به‌واسطه وجود مغازه‌های متنوع و زیاد، برنامه خرید شما را کامل می‌کند. اگر حال و حوصله رانندگی در خیابان‌های پرترافیک تهران را ندارید، می‌توانید به راحتی با اتوبوس‌های شهری به این بازار بروید چون ایستگاه اتوبوس صاحب جمع در نزدیکی بازار واقع شده است. این بازار در نزدیکی بیمارستان اشرفی اصفهانی تهران قرار دارد.

سیاست فروش پارچه در بازار پارچه مولوی

این بازار پارچه در واقع یک پاساژ چند طبقه‌ای و دارای چندین پارچه فروشی است. یکی از سیاست‌هایی که فروشندگان این بازار استفاده می‌کنند، «ته طاقه فروشی» است. در واقع فروشندگان پارچه‌های باقیمانده در ته طاقه‌ها را برش می‌زنند و آن‌ها را به قیمت ارزان‌تری می‌فروشند. این تکه پارچه‌ها معمولا در سبدهای مشخصی جلوی درب مغازه‌های پارچه فروشی قرار دارند.

بازار شوش تهران

بازار شوش یکی دیگر از بازارهای قدیمی و معروف تهران است که به بورس لوازم آشپزخانه، ظروف کریستال و بلور شناخته می‌شود. در بازار شوش تنوع جنس و کالا بسیار زیاد است زیرا این بازار شامل پاساژها و مغازه‌های گوناگونی است که هر کدام از این‌ها به رقابت با یک‌دیگر می‌پردازند و شما می‌توانید اجناسی را با قیمت کمتر و مناسب تر از سایر نقاط تهران خریداری کنید.
بازار شوش در جنوب تهران، خیابان شوش قرار دارد. در حال‌حاضر خیابان شوش در تهران به یکی از مکان‌های مهم برای خرید لوازم خانگی، اجناس پلاستیکی، ظروف چینی، بلوری و آرکوپال، لوازم تزئینی و... تبدیل شده‌است که هم برندهای ایرانی و هم کالاهای خارجی را عرضه می‌کند و تنوع کالا در آن به قدری زیاد است که در هنگام خرید سردرگم می‌شوید.
محله شوش مغازه‌ها و پاساژهای زیادی دارد که از آن بین می‌توان به پاساژ شهرداری، تاج، الغدیر، ایرانیان، نور، میلاد، الماس و.... اشاره کرد. اگر در تهران به دنبال کالای خاصی هستید که قیمت مناسب و کیفیت خوبی هم داشته باشد، پیشنهاد می‌کنیم حتما به بازار شوش تهران سری بزنید. اما قبل از رفتن به بازار شوش لازم است بدانید که ساعت کار مغازه‌ها از 9 صبح الی 22 است و در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت 9 صبح الی 15 بعد ازظهر است.

بازار بزرگ تهران

beautiful view of tehran grand bazaar

بازار بزرگ تهران یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین بازارهای ایران است که به «قلب اقتصادی ایران» شهرت دارد و بیشتر از آنکه یک مرکز خرید باشد، یک مکان دیدنی برای گردشگرانی است که سبک زندگی و دغدغه‌های ایرانی‌ها برایشان اهمیت دارد. گردشگران بسیاری پس از ورود به تهران، بازارگردی در «بازار بزرگ تهران» را در برنامه‌های بازدید خود قرار می‌دهند و شهروندان بسیاری کالای مورد نیازشان را در این بازار جستجو می‌کنند. این بازار یکی از جاذبه‌های تاریخی تهران نیز به‌شمار می‌رود چرا که قدمت آن به دوران قاجار بازمی‌گردد.
بازار بزرگ تهران هم مانند همه بازارهای سنتی ایران، از معماری ایرانی اصیل بهره برده است. این بازار که در بافت قدیمی شهر تهران واقع شده ‌است، راهروهای پیچ در پیچی دارد و در هر راسته بازار دکان‌های زیادی مشغول به کار هستند. بخش‌های مهم بازار بزرگ تهران شامل بازار عباس‌آباد، بازار کفاشان، بازار فرش‌فروشان، بازار زرگرها، بازار ساعت فروشان، بازار مسگران، بازار بین‌الحرمین، بازار آهنگران، چهار سوق بازار، مسجد جامع، بازار چهل تن و.... است که همیشه شاهد ازدحام جمعیت است.

بازار دوم نازی آباد تهران

یکی دیگر از بازارهای بزرگ تهران که همیشه شلوغ و پرجمعیت است، «بازار دوم نازی آباد» است. شاید خیلی از افراد اسم این بازار را کمتر شنیده باشند ولی باید بگوییم که بازار دوم نازی آباد یکی از بهترین بازارهای تهران است. پس اگر به تهران سفر می‌کنید پیشنهاد یوتراوز این است که سری هم به این بازار بزنید.
این بازار بزرگ در تهران به بورس انواع پوشاک وکفش مردانه، زنانه، بچگانه در همه سنین و سایزهای گوناگون مشهور شده‌ است. در این بازار تنوع جنس و رنگ به قدری بالا است که می‌توانید یک خرید باکیفیت و با قیمت مناسب را تجربه کنید. این بازار بزرگ در جنوب تهران، محله نازی آباد واقع شده ‌است. اگر از ترافیک‌های شلوغ تهران خسته‌اید می‌توانید با یک خط مترو به راحتی به این بازار دسترسی پیدا کنید. البته باید بگوییم پیدا کردن پارکینگ هم در محله نازی آباد کار سختی است، بنابراین بهتر است با مترو بروید و در ایستگاه علی آباد (خط1) پیاده شوید سپس با تاکسی‌های محله نازی آباد به سمت بازار بروید و دردسر پیدا کردن پارکینگ را فراموش کنید.

بازار رضای تهران

reza bazaar tehran

بازار رضای تهران جزء بهترین بازارهای بزرگ و قدیمی پایتخت کشورمان است که در بین تهرانی‌ها محبوبیت دارد. محل دقیق این بازار در خیابان 15 خرداد است که گردشگران و مسافران می‌توانند به راحتی با مترو و بی.‌آر.‌تی (ایستگاه 15 خرداد) به آن دسترسی پیدا کنند بدون آنکه از ترافیک‌های سنگین تهران خسته شوند. باید بگویم این بازار بزرگ در سال 1380 توسط مهندس زینال‌زادگان و در 5 طبقه ساخته شده است. این بازار 600 واحد تجاری دارد که طبق آمار به دست‌آمده روزانه به صورت میانگین 2500 تا 7000 نفر از آن بازدید می‌کنند و در روزهای تعطیل تعداد بازدیدکنندگان بیشتر هم می‌شود.
در این بازار مغازه‌های مختلفی وجود دارد که هرکدام اجناس و کالاهای متنوعی برای فروش دارند. از مهم‌ترین اجناس این بازار می‌توان به کیف، کفش، لوازم آرایشی و بهداشتی، عینک، شال و روسری، پوشاک و .... اشاره کرد. همچنین در این بازار کارگاه‌های تولیدی، بسته‌بندی و توزیع کالا هم وجود دارد. این کارگاه‌های تولیدی نقش مهمی در اشتغال جوانان دارد و افراد زیادی در کارگاه‌ها مشغول به کار هستند و کسب درآمد می‌کنند. در این بازار رستوران، کافی‌شاپ و فست‌فود وجود ندارد ولی در گوشه‎‌وکنار غرفه‌هایی هستند که می‌توانید از این غرفه‌ها پیراشکی، اسنک و انواع ساندویچ خریداری کنید.

بازار قائم تهران

بازار بزرگ قائم یکی دیگر از بهترین بازارهای قدیمی تهران است. این بازار همیشه شلوغ است زیرا از لحاظ موقعیت مکانی بازار قائم نزدیک امام‌زاده صالح است به همین دلیل افراد زیادی در طول روز به این بازار می‌روند. این بازار بزرگ و قدیمی در میدان تجریش قرار دارد و دارای چند ورودی است که می‌توانید به راحتی به این پاساژ بروید. این پاساژ بزرگ در 6 طبقه ساخته شده‌است و دارای 700 واحد تجاری است. هر کدام از طبقه‌های این پاساژ دارای بورس انواع مختلف کالا است و تنوع جنس و رنگ در آن بالا است. اگر قصد دارید طلا، نقره و ساعت بخرید باید به طبقه منفی 2 بروید و اگر قصد خرید لباس، شال و روسری دارید باید به طبقه 4 ام بازار قائم بروید. همچنین در طبقه همکف پاساژ بورس کیف، کفش و لوازم آشپزخانه است. طبقه 5ام بازار هم مخصوص لوازم جانبی گوشی و کامپیوتر است و مغاز‌ه‌هایی مانند فروش موبایل، خدمات کامپیوتر و حتی کافی نت در آن به چشم می‌خورد.
طبقه 6 پاساژ قائم مناسب برای هنرمندان و هنردوستان است. تابلوهای گوناگون نگارگری، نقاشی، خطاطی و محصولات معرق در این طبقه به فروش می‌رسند. ساعت کاری این بازار از 10 الی 22 است و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی، بازار قائم تعطیل است.

نوشته های مشابه
  • جاهای دیدنی تهران

    حرف بازدید از جاهای دیدنی تهران که به میان می‌آید، لیستی کامل از انواع‌واقسام جاذبه‌ها از جاهای دیدنی تهران با مترو گرفته تا مکان‌های تفریحی و ده‌ها انتخاب برای گشت‌وگذار پیش رویتان قرار می‌گیرد. این مقاله نقشه راهتان می‌شود تا تهران را ببینید و بگردید و کیفتان کوک باشد.

  • کاخ گلستان تهران

    آیا می‌خواهید با یکی از جاذبه‌های چندصد ساله تهران آشنا شوید؟ آیا می‌خواهید یکی از مجلل‌ترین کاخ‌های تهران را بشناسید؟ آیا می‌خواهید با یکی از آثار جهانی یونسکو در پایتخت کشورمان آشنا شوید؟ جای درستی را برای خواندن انتخاب کرده‌اید.

  • بازار تجریش تهران

    لذت قدم‌زدن در بازار تجریش تهران را به هیچ‌وجه از دست ندهید. بسیاری از گردشگران برای خرید به این بازار نمی‌روند بلکه برای بازارگردی و تجربه حس‌وحال صمیمی آن به این بازار می‌روند. اما اگر قصد خرید دارید باز هم گزینه خوبی را انتخاب کرده‌اید.

خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز