ورود
Mosalla Tehran

راهنمای بازدید از مصلی تهران

زمان برای مطالعه 3 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

مصلی تهران محل برگزاری نمایشگاه‌های مختلف، همایش‌ها، جشنواره‌ها، نماز جمعه تهران و دیگر مراسمات این‌چنینی‌ست. علاوه بر آن این مجموعه معماری خیره‌کننده‌ای دارد که به‌راحتی می‌تواند یکی از دلایل بازدید از آن باشد. با معرفی تمام قسمت‌های مصلی تهران در این مقاله همراه مجله گردشگری یوتراوز باشید.

مصلی امام خمینی (Imam Khomeini Mosalla) در منطقه عباس آباد تهران قرار دارد و به وسایل حمل‌ونقل عمومی، مخصوصا مترو دسترسی خوبی دارد. ایستگاه مصلی (خط 1) و ایستگاه شهید بهشتی (خط 3) نزدیک‌ترین ایستگاه‌های مترو به مجموعه مصلی تهران هستند.

مصلی امام خمینی به واسط میزبانیِ بسیاری از رویدادهای فرهنگی و مذهبی پایتخت، همواره مورد توجه بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد. نمایشگاه کتاب تهران یکی از همین رویدادهای پرطرفدار است. نمی‌دانم بهانه شما برای بازدید از مصلی تهران چیست اما مطمئنم این مقاله راهنمای بازدید خوب و کاملی برای شماست. این شما و این هم تمام نکات بازدید از مصلی امام خمینی تهران.



فهرستی از آنچه درباره مصلی تهران می‌خوانید:



بلیط هواپیما، ارزان‌تر از همه‌جامقایسه قیمت و خرید

چگونه با مترو به مصلی امام خمینی برویم؟

بهترین راه رسیدن به مصلی تهران استفاده از مترو است. هم زمان کمتری صرف می‌کنید و هم از شر ترافیک در امانید. همانطور که اشاره کردیم؛ خوشبختانه در نزدیکی مصلی دو ایستگاه مترو وجود دارد: ایستگاه مترو مصلی تهران که یکی از ایستگاه‌های خط 1 مترو تهران است و ایستگاه شهید بهشتی که تلاقی خط 3 مترو با خط 1 است. 

  • فاصله ایستگاه مصلی تا خود مصلی: 3 کیلومتر | 7 دقیقه پیاده‌روی
  • فاصله ایستگاه شهید بهشتی تا مصلی: 2.5 کیلومتر | 6 دقیقه پیاده‌روی


آدرس مصلی تهران کجاست؟

Imam Khomeini Mosalla

مصلی امام خمینی تهران در اراضی عباس‌آباد قرار دارد و از چهار طرف به بزرگراه‌های رسالت، شهید بهشتی،شهید مدرس و خیابان شهید قنبرزاده دسترسی دارد. مصلی تهران در منطقه هفت شهرداری تهران واقع شده و پنج ورودی دارد. 


لوکیشن مصلی تهران




معرفی و تاریخچه مصلی تهران

داخل مصلی تهران

مصلی تهران در زمین‌های تپه‌های عباس‌آباد ساخته شد. جایی که قبل از انقلاب قرار بود در آن مجموعه‌ای به‌نام «شهستان پهلوی» ساخته شود. شهستان پهلوی یک پروژه بزرگ بود که در زمان سلطنت محمدرضا شاه پهلوی طرح‌ریزی شد. اما با وقوع انقلاب 57 هیچوقت اجرایی نشد. هدف از ساختن شهستان بزرگ پهلوی، ایجاد محله جدیدی برای کاربری‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، تالارهای موسیقی، تماشاخانه‌ها و... بود. هم‌چنین قرار بود در آن بزرگ‌ترین برج مخابراتی (برج میلاد) به شکل شیر و خورشید (نماد پرچم ایران) ساخته شود که در آن زمان می‌توانست رتبه اولین در خاورمیانه و بزرگ‌ترین در آسیا را از آن خود کند.
بعد از انقلاب 57 و اجرایی نشدن پروژه شهستان پهلوی، در قسمتی از زمین‌های عباس‌آباد مصلی تهران ساخته شد. هدف از برپایی این مجموعه ایجاد محلی برای انجام امور دینی، تفریح و آموزش بود. البته مکان‌های مختلفی برای برپایی مصلی تهران پیشنهاد شده‌ بود از جمله: پادگان ولیعصر در میدان سپاه، پادگان حر در خیابان کارگر جنوبی، زمین‌های شمال میدان آزادی و بوستان لاله در میدان کشاورز. اما به دلیل مساعد نبودن از لحاظ موقعیت مکانی و دسترسی‌های اجتماعی، این مناطق مورد قبول قرار نگرفتند.


معماری مصلی تهران

Mosalla

در اولین نگاه به سازه مصلی تهران قطعا پی‌ خواهید برد که سال‌ها تجربه و مهارت در دل این بنا نهفته است. طراح مصلی تهران «مرحوم سید پرویز مؤید عهد» است که از بین چندین طرح پیشنهادی در فراخوانی که سال 1364 اعلام شد، از بین معماران سراسر کشور، برگزیده شد.


قسمت‌های مختلف مصلی تهران

Imam Khomeini Mosalla

همانطور که گفتیم مصلی تهران یک مجموعه بسیار بزرگ است که بخش‌های زیادی دارد. هر کدام از این بخش‌ها معماری ماهرانه و جذابی دارند که نتیجه سال‌ها تلاش و پشتکار است. در این قسمت از مقاله می‌خواهیم به معرفی چند مورد از بخش‌های تشکیل‌ دهنده سازه مصلی تهران بپردازیم: 

  • ورودی‌ها: مصلی تهران 5 وروردی دارد: باب رسول‌الله، باب امیرالمؤمنین، باب فاطمه‌الزهرا، باب امام حسن، باب امام حسین.
  • گنبد‌ها: مصلی تهران 7 گنبد دارد که اصلی‌ترین آن‌ها، از بزرگترین نمونه‌ها در جهان اسلام است.
  • گلدسته‌ها: دو مورد از گلدسته‌های اجرا شده در مصلی تهران در نوع خود بی‌نظیرند. این گلدسته‌ها 140 متر ارتفاع دارند و مجهز به آسانسور هستند.
  • شبستان: شبستان مصلی با 30000 متر زیربنا، به اندازه 38000 نفر نمازگزار، ظرفیت دارد.
  • رواق‌ها: رواق‌ها پیش‌ ورودی‌هایی هستند که در مصلی تهران به‌ شکل بسیار زیبا و دلفریب کاشی‌کاری شده‌اند.

بودجه از شما، پیشنهاد تور از ما مشاوره رایگان


جاذبه‌های گردشگری اطراف مصلی تهران را می‌شناسید؟

حالا که با مصلی تهران آشنا شدید، بد نیست که اگر تهرانی نیستید؛ با جاذبه‌های گردشگری نزدیک آن هم آشنا شوید. دو مورد از جاهای دیدنی تهران که بعد از بازدید از مصلی می‌توانید به آنجا بروید، پارک بهشت مادران و پارک طالقانی هستند که با کلیک کردن روی نام این پارک‌ها می‌توانید در صفحات دیگر مجله گردشگری یومگ درباره‌شان بخوانید.

 ما در یوتراوز علاوه بر ارائه آخرین اطلاعات گردشگری برای خرید بلیط هواپیما، خرید بلیط قطار و رزرو هتل در پایتخت و سایر نقاط کشور، همراه شماییم. برای رزرو ارزان‌ هتل از یوتراوز، با شماره 1548 📞 (پشتیبانی 24 ساعته) تماس بگیرید. 

سوالات متداول

مصلی تهران کجاست؟

تهران، خیابان شهید بهشتی، روبروی خیابان میرعماد

مصلی تهران منطقه چند است؟

مصلی تهران در منطقه 7 شهرداری تهران قرار دارد.

مصلی تهران مترو دارد؟

بله، نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به مصلی امام خمینی تهران، ایستگاه شهید بهشتی و ایستگاه مصلی است. جزییات بیشتر را در مقاله بخوانید.👆

آیا مصلی تهران پارکینگ دارد؟

بله. سه پارکینگ با ورودی‌ها و دسترسی‌های متفاوت.

نوشته های مشابه
دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز