ورود
پل خواجو اصفهان

پل خواجو اصفهان

زمان برای مطالعه 3 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

برای آشنایی با پل خواجو اصفهان اصلا نیازی نیست که به این شهر سفر کرده باشید. چراکه احتمالا بارها تصاویر این پل زیبا را در کتاب‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی دیده‌اید. پل خواجو در واقع زیباترین پلی است که برروی آب‌های زاینده رود ساخته‌شده و تا امروز نقش بسیار مهمی در زندگی مردم اصفهان و آبادی این شهر داشته است. اگر شما هم دلتان می‌خواهد با این پل تاریخی بیشتر آشنا شوید و برای بازدید از آن خودتان را به اصفهان برسانید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

پل خواجو اصفهان نه‌تنها یکی از محبوب‌ترین جاهای دیدنی اصفهان درمیان گردشگران خارجی و داخلی به‌شمار می‌آید؛ بلکه یکی از پر رمز و رازترین جاذبه‌های گردشگری این شهر هم هست. پلی که در طول زندگی‌اش برروی آب‌های زاینده‌رود داستان‌ها و قصه‌های مختلفی را پشت‌سر گذاشته و امروز به پناه مردم اصفهان برای تحمل رنج‌ها و تقسیم شادی‌هایشان تبدیل شده‌است. اگر شب‌ها به تماشای پل خواجو بروید احتمالا تعداد زیادی از مردم اصفهان را خواهید دید که زیر این پل جمع شده‌اند و هرکدام‌شان حس‌وحال متفاوتی را از بودن در این مکان تجربه می‌کند. در ادامه این صفحه از مجله گردشگری یوتراوز می‌توانید هرچه می‌خواهید درباره این پل تاریخی و جاذبه‌های گردشگری‌اش بدانید را پیدا کنید. پس این شما و این زیباترین پل اصفهان.


درباره پل خواجو اصفهان می‌خوانید:



پل خواجو اصفهان کجاست؟

پل خواجو اصفهان

پل خواجو اصفهان یکی از جاذبه‌های گردشگری معروف اصفهان است که در شرق زاینده‌رود قرارگرفته و از یک‌سو به خیابان چهارباغ خواجو و از سوی دیگر به ضلع شرقی خیابان کمال‌الدین اسماعیل اصفهانی می‌رسد. پل خواجو یکی از پل‌های نصب‌شده برروی رودخانه زاینده رود است که از مرکز شهر اصفهان می‌گذرد و در دل بافت شهری اصفهان قراردارد. این پل در نزدیکی‌های سی‌وسه پل اصفهان هم قرارگرفته و فقط 1800 متر با یکی‌دیگر از معروف‌ترین پل‌های اصفهان فاصله دارد. در ادامه می‌توانید آدرس و مسیر دسترسی به این پل زیبا را در یومگ بخوانید.

  • آدرس پل خواجو اصفهان: انتهای خیابان کمال‌الدین اسماعیل اصفهانی، امتداد خیابان خواجو

دسترسی به پل خواجو اصفهان

اگر با خودروی شخصی خودتان به اصفهان سفرکرده‌‌اید، برای دسترسی به پل خواجو فقط کافی‌ست به خیابان بزنید و به سمت خیابان کمال‌الدین اسماعیل اصفهانی رانندگی کنید تا به زاینده‌رود و پل‌های زیبایش برسید. اما اگر با هواپیما یا قطار به اصفهان رفته‌اید می‌توانید از وسایل نقلیه عمومی مثل مترو یا اتوبوس‌های شهرداری اصفهان هم استفاده کنید.

برای رفتن به پل خواجو با مترو، باید در ایستگاه سی‌وسه پل متروی اصفهان از قطار پیاده شوید و مسافتی حدودا دو کیلومتری را تا پل خواجو پیاده‌روی کنید. البته تاکسی‌ها هم می‌تواند وسیله خوبی برای طی کردن این فاصله دو کیلومتری باشند؛ اما فراموش نکنید که قدم‌زدن در کنار زاینده‌رود و تجربه حال‌وهوای منحصربه‌فردش، به یکی از لذت‌بخش‌ترین خاطرات سفرتان تبدیل خواهدشد.

اطلاعات بازدید از پل خواجو اصفهان

پل خواجو اصفهان

همان‌طور که گفتیم پل خواجو یکی از محبوب‌ترین جاذبه‌های گردشگری اصفهان است به‌طوری که در هرکدام از روزهای سال که به تماشای این پل بروید، گردشگران بسیاری را در اطراف آن خواهید دید. برای بازدید از پل خواجو در اصفهان هیچ محدودیتی وجود ندارد. این یعنی نه‌تنها در هرساعتی از شبانه‌روز می‌توانید از آن دیدن کنید بلکه بازدید از آن نیازی به پرداخت هیچ هزینه‌ای ندارد و کاملا رایگان است.

اطلاعات بازدید پل خواجو اصفهان

ساعت بازدید

24 ساعت شبانه‌روز

قیمت بلیط

رایگان

امکانات تفریحی

آثار باستانی، فضای سبز، کافی‌شاپ و رستوران پل خواجو اصفهان


معرفی پل خواجو اصفهان

پل خواجو اصفهان

پل خواجو، بنایی چهارطبقه است که در شرق سی‌وسه پل قرارگرفته و یکی از شاهکارهای پل‌سازی در ایران به‌شمار می‌آید. این پل آجری از 24 دهانه تشکیل شده که از بلوک‌های مکعبی ساخته‌شده‌اند. پل خواجو 133 متر دارد و عرض آن نیز 12 متر اندازه‌گیری شده است. علاوه‌بر این‌ها این پل یک معبر 5/7 متری هم دارد که می‌توانید روی آن قدم بزنید و از آن‌جا به تماشای منظره غروب خورشید بنشینید.

این پل از خانواده پل‌های سدی است و می‌تواند در زمان طغیان و پرآبی رودخانه زاینده‌رود، آب را تا ارتفاع شش‌متر، پشت دریچه‌های خودش نگه‌دارد و سپس با استفاده از 16 دریچه تخلیه آب، میزان خروج آب را تنظیم کند تا خرابی‌ها به‌حداقل برسد. درحال‌حاضر به‌دلیل خشک‌شدن آب زاینده‌رود، این ویژگی پل خواجو چندان به چشم گردشگران نمی‌آید اما اگر نگاهی به گذشته بیاندازیم می‌توانیم حدس بزنیم که شاید یکی از دلایل آبادی امروز اصفهان همین پل سدی باشد که روی رودخانه زاینده‌رود ساخته‌شده و از این شهر در برابر سیلاب‌ و طغیان‌های رودخانه محافظت کرده است.

وجه تسمیه پل خواجو

اگرچه که خیلی از اصفهانی‌ها پل خواجو را با نام‌هایی مثل پل «بابا رکن‌الدین»، «گبرها»، «حسین‌آباد»، «شیراز» و «پل شاهی» هم می‌شناسند اما این پل در میان اکثر مردم ایران با همان نام پل خواجو شناخته می‌شود. علت این نام‌گذاری هم تنها به موقعیت قرارگیری این پل برمی‌گردد که در مجاورت محله خواجو اصفهان قرارگرفته و به همین دلیل با نام پل خواجو اصفهان شناخته می‌شود.

ویژگی‌های پل خواجو اصفهان

اگر قرار است به تماشای پل خواجو اصفهان بروید باید بگوییم که در این بازدید قرار است با شگفتی‌های مختلفی روبه‌رو بشوید. از ظرافت ساخت و اسرار شگفت‌انگیز معماری که در زمان ساخت این پل به‌کار گرفته‌شده تا آثار باستانی پل خواجو اصفهان، همه و همه می‌توانند شما و هر گردشگر دیگری از سراسر جهان را به‌وجد آورده و لحظاتی شیرین را به شما هدیه کنند. در این قسمت از مقاله قرار است به چندتا از عجایب پل خواجو اصفهان اشاره کنیم.

شیرهای سنگی

پل خواجو اصفهان

اولین شگفتی پل خواجو برای گردشگرانی که به تماشای آن آمده‌اند دو شیر سنگی‌ست که در دو طرف پل ایستاده‌اند و مشغول نگهبانی از پل هستند. بعضی از مورخین هم این شیرها نمادی از سربازان حکومت وقت ایران می‌دانند که وظیفه محافظت از پل را برعهده داشته‌اند.

اما نکته جالب‌تر درمورد این شیرهای سنگی این است که اگر در کنار یکی از آن‌ها بایستید و در چشم شیر روبه‌رو خیره شوید، متوجه خواهیدشد که چشم‌های شیر مقابل می‌درخشد. همچنین اگر به بدن این شیرها نگاه کنید تعدادی از نمادهای ورزش باستانی را می‌بینید که در کنار حروف اول اسم حکاکان این نمادها، به‌چشم می‌خورد.

قبله‌نما

وقتی به ضلع شمالی پل خواجو می‌رسید و درست در نزدیکی‌های شیرسنگی قسمت شمالی پل، می‌توانید یک قبله نمای قدیمی را پیدا کنید که این‌روزها به یکی از جذاب‌ترین بخش‌های بازدید از پل خواجو برای گردشگران خارجی تبدیل شده است.

تصویری از گنبد حرم امام رضا(ع)

پل خواجو اصفهان

شاید برایتان جالب باشد که در طراحی این پل تا این حد به جزئیات دقت شده است؛ اما اگر شب‌ها به تماشای پل خواجو اصفهان بروید متوجه خواهیدشد که دهانه پایینی پل، شبیه به گنبد حرم امام رضا(ع) در شهر مشهد ساخته شده است. البته اگر کمی خوش‌شانس باشید و در فصل پر آبی زاینده‌رود به اصفهان سفر کنید، انعکاس این تصویر در آب، می‌تواند تداعی بهتر و کامل‌تری از گنبد حرم امام رضا(ع) را در ذهن شما مجسم کند.

تخته‌سنگ دیواره‌ها

وقتی مشغول قدم‌زدن در دهانه‌های پایینی پل خواجو هستید، تخته‌سنگ‌هایی را خواهید دید که با اندازه‌های مختلفی درکنار هم قرارگرفته‌اند و توجه شما را به خودشان جلب می‌کنند. اگر کمی دقیق‌تر به این تخته‌سنگ‌ها نگاه کنید متوجه خواهید شد که روی هرکدام از آن‌ها علامت منحصربه‌فردی وجود دارد. علامتی که عده‌ای از تاریخ‌شناسان معتقدند امضای هنرمندانی‌ست که وظیفه نصب تخته‌سنگ‌ها را برعهده داشته‌اند. بعضی از مورخین دیگر هم اعتقاد دارند که این تخته‌سنگ‌ها، بازمانده‌هایی از کاخ‌های ساسانی در منطقه جی اصفهان است که به دست هنرمندان یونانی تراشیده شده‌اند و علامت‌های حک‌شده برروی آن‌ها، حروف الفبای یونانی‌ست

شمع پل خواجو

پل خواجو اصفهان

شمع پل خواجو احتمالا یکی از اسرارآمیزترین شگفتی‌های این پل است که توجه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب می‌کند. وقتی در زاویه 30 درجه از سمت شرقی بیرون پل، به دهانه‌های پایینی نگاه کنید، تصویر یک شمع درحال سوختن را می‌بینید که از تداخل دهانه‌های پل به‌وجود آمده است و یکی از زیباترین ویژگی‌های پل خواجو به‌شمار می‌آید.

سنگ‌قبرهای مرموز

در بررسی‌های کارشناسی پل خواجو در سال 1388، تعدادی سنگ قبر در حوالی این پل کشف شد که روی آن‌ها علائم عجیب‌وغریب و مرموزی حکاکی شده بود. درحال‌حاضر تعدادی از این سنگ قبرها در موزه تخت فولاد اصفهان نگه‌داری می‌شود. جالب است بدانید که عده‌ای از افراد هم معتقدند که یک غسالخانه هم در پل خواجو وجود دارد و همین موضوع، داستان سنگ‌قبرهای پل خواجو را جذاب‌تر می‌کند.

سقف‌های منحنی

پل خواجو اصفهان

سقف‌های منحنی یا همان سقف‌های طاق چشمه‌ای پل خواجو یکی از جذاب‌ترین قسمت‌های بازدید از این پل هستند. این سقف‌ها به شکلی طراحی شده‌اند که اگر دو نفر در دو ضلع مقابل آن بایستند و با صدای آرام با یکدیگر صحبت کنند، می‌توانند بدون هیچ مشکلی و با وضوح بسیار بالا، صدای یک‌دیگر را بشنوند. البته باید بدانید که در کناره اضلاع این سقف‌ها، لبه‌های بیرون آمده‌ای وجود دارد که برای انتقال صدا باید از آن‌ها استفاده کنید و حرف‌هایتان را در این لبه‌های بیرون آمده بگویید تا به گوش طرف مقابل‌تان برسد.

چشم‌انداز عقاب بر فراز زاینده‌رود

پل خواجو اصفهان

از همه‌ی ویژگی‌های پل خواجو اصفهان که بگذریم، این یکی از همه آن‌ها جذاب‌تر است و اوج دقت و ظرافت معماری این پل را به نمایش می‌گذارد. شاید درحال‌حاضر امکان این کار به آسانی وجود نداشته‌باشد اما اگر از بالا به پل خواجو نگاه کنید، تصویر یک عقاب را خواهید دید که بال‌هایش را بازکرده و مشغول پرواز بر فراز آب‌های زاینده‌رود است.

سر این عقاب، همان ساختمان شاه‌نشین یا بیگلری پل‌خوجو است و کنگره‌های طبقات پل هم، تصویری از بال‌های عقاب را در ذهن بینندگان، تداعی می‌کنند.

تاریخچه پل خواجو در اصفهان

پل خواجو اصفهان

پل خواجو هم یکی از پل‌های اصفهان است که در دوره حکمرانی صفویان بر ایران، ساخته شده است. البته جالب است بدانید که قدمت پل خواجو اصفهان به سال‌ها قبل از حکومت صفوی برمی‌گردد. بنای اولیه پل خواجو در زمان فرمانروایی تیموریان ساخته‌شده بود و شاه عباس دوم صفوی فرمان ساخت پل خواجو برروی بقایای پل حسن‌بیک را در سال 1060 هجری قمری صادر کرد.

براساس اسناد و مدارک تاریخی، هدف شاه صفوی از ساختن این پل، ایجاد یک راه ارتباطی میان محله خواجو و دروازه حسن‌آباد با تخت فولاد و راه شیراز بوده است؛ اما در ادامه تصمیم بر این شد که این پل به‌عنوان سد هم استفاده کنند تا محافظ شهر اصفهان در برابر طغیان زاینده‌رود هم باشد. البته بعدها و در زمان ساختن این پل، قسمت‌های دیگری هم به آن اضافه شد که درباره آن‌ها در ادامه مقاله بیشتر صحبت خواهیم‌کرد.

علاوه‌بر این‌ها، کتیبه‌های پیدا شده در قسمت جنوبی پل خواجو نشان می‌دهد که این پل یک‌بار هم در سال 1290 هجری قمری، یعنی در دوره سلطنت ناصرالدین‌شاه قاجار مورد بازسازی و مرمت قرارگرفته است.

معماری پل خواجو اصفهان

پل خواجو اصفهان

به‌جرئت می‌توانیم بگوییم که پل خواجو نه‌تنها زیباترین پلی‌ست که بر روی زاینده‌رود ساخته شده است، بلکه هنوز و پس از گذشت این‌همه سال، باز هم یکی از شاهکارهای معماری و پل‌سازی در ایران به‌شمار می‌آید. در ساخت این پل از مصالح مختلفی مثل آجر، سنگ و ساروج استفاده کرده‌اند؛ اما جالب است بدانید که مصالح و ملات‌های به‌کاررفته در این پل هم مثل سی‌وسه پل، در برابر آب و رطوبت مقاوم هستند و استحکام بیشتری به‌خودشان می‌گیرند.

اگر بخواهیم بیشتر درباره شاهکار مهندسان عصر صفوی صحبت کنیم، می‌توانیم به هماهنگی کامل هیدرولیکی و هم‌سازه‌ای پل خواجو با بستر طبیعی زمین هم اشاره کنیم. این یعنی از پل خواجو به‌عنوان سدی زیرزمینی در برابر دریاچه مخزن آب زیرزمینی اصفهان استفاده می‌شده است. ضمن این‌که حضور پل خواجو به‌عنوان یک پل سدی باعث این بوده است که آب، در بالادست رودخانه به زیر زمین نفوذ کند و سفره‌های آب زیرزمینی اصفهان را افزایش دهد، و در پایین‌دست، به‌عنوان زه‌کشی برای زمین‌های بستر شهر عمل کند.

نکته دیگری که در معماری پل خواجو اهمیت دارد این است که در زمان‌های قدیم در تمام قسمت‌های زیر پایه‌ی پل شمع می‌گذاشتند و سپس این پهنه‌ی غیرقابل نفوذ را با ساروج پر می‌کردند. در کنار این اقدامات، دهانه‌ها و کانال‌های عبوری در پل خواجو تعبیه شده‌است که انرژی آب‌هایی که در پایین‌دست پل به هم می‌رسند گرفته شده و آب در حوضچه‌های زیبایی جمع می‌شود. ضمن اینکه برخورد جریان‌های متقاطع آب، از طریق ایجاد حباب‌های متعدد، که نتیجه‌ی آن افزایش میزان اکسیژن آب است، محیط مناسبی را برای پرورش ماهی هم به‌وجود می‌آورد.

علاوه‌بر همه‌ی این‌ها، یکی‌دیگر از تیزهوشی‌های مهندسان سازنده این پل این بوده است که در پایه‌های پل در بالادست به شکل نوک‌تیز ساخته شده‌اند تا مثل یک آب‌شکن، فشار آب رودخانه را تا پایین‌ترین حد ممکن کاهش بدهند. اما شکل پله‌ای پایه‌ها در قسمت پایین‌دست پل باعث می‌شود که در زمان سیلاب یا طغیان رودخانه، آب از روی پله‌ها جریان پیدا کند و در اثر برخورد با این پله‌ها انرژی مخرب خودش را از دست بدهد.

همچنین یکی دیگر از ویژگی‌های معماری این پل، این است که مهندسان آن، به فضای سبز اطراف آن هم توجه ویژه‌ای داشته‌اند. مهندس‌های سازنده‌ی این پل، با ایجاد یک فضای سبز زیبا در حاشیه پل خواجو، هم به افزایش رطوبت شهر کمک کرده‌اند و هم کانال‌هایی را به‌وجود آورده‌اند که جریان عمودی آب به درون خاک را تضمین می‌کند. با این‌کار مهندسان صفوی توانسته‌اند از همه‌ی بخش‌های سه‌گانه محیط زیست، یعنی زیر سطح زمین، سطح زمین و جو، محافظت کنند.

در ساخت قسمت گذرگاه این پل، از طاق‌های آهنگ و گنبدهای عرق‌چین استفاده شده است که به باربری و مقاومت بنا، کمک زیادی می‌کند. همچنین در طراحی این پل، اصول تقارن انعکاسی و تناسب به بهترین شکل ممکن به‌کارگرفته شده‌اند و همین است که فضاهای یک‌شکل، هم‌اندازه و تکراری پل خواجو را زیبا و چشم‌نواز می‌کند.

نکته قابل توجه دیگر درباره پل خواجو این است که در قسمت‌های میانی پل، یک بخش شاه‌نشین طراحی‌شده است که چند اتاق دارد و هرکدام از این اتاق‌ها با نقاشی‌ها یا سایر هنرهای سنتی ایرانی تزئین شده‌اند. هدف از ساخت این شاه‌نشین، ایجاد مکانی برای اقامت موقت شاه و نزدیکانش در این منطقه از شهر اصفهان (پایتخت وقت ایران) بوده است. ضمن این‌که در زمان‌های برگزاری مراسم‌ها یا مسابقات ورزشی مثل قایق‌سواری یا شنا در رودخانه، شاه و اطرافیانش در محل شاه‌نشین، می‌نشستند و مسابقه را تماشا می‎کردند.

از نام و مشخصات مهندسان و معمار اصلی این پل، اطلاعات چندانی دردست نیست اما احتمالا تا همین‌جا هم به این نتیجه رسیده‌اید که پل خواجو یک شاهکار معماری به‌تمام معناست. تا جایی‌که تحسین مهندسان و ایران‌شناسان خارجی را هم برانگیخته است. در همین زمینه یکی از بزرگ‌ترین ایران‌شناسان آمریکایی درباره پل خواجو اصفهان نوشته است «در ساخت پل خواجو، ضرب‌آهنگی از شرافت، عزت، شادترین ابزار، قوام و شاخصه‌هایی از سرگرمی وجود دارد».

بلیط هواپیما، ارزان‌تر از همه‌جامقایسه قیمت و خرید

هتل‌های نزدیک به پل خواجو اصفهان

تا این‌جای مقاله همه‌ی چیزهایی که باید درباره پل خواجو یا همان پل شاهی اصفهان بدانید را با شما درمیان گذاشتیم. اما در این قسمت از مقاله قرار است به سراغ هتل‌های اصفهان برویم و نزدیک‌ترین هتل‌ها به پل خواجو را به شما معرفی کنیم تا اگر به‌هردلیلی دلتان خواست که روزهای اقامتتان در اصفهان را در نزدیکی‌های پل خواجو بگذرانید، بتوانید به ساده‌ترین شکل ممکن، رزرو هتل خودتان را نهایی کرده و بدون هیچ نگرانی به اصفهان سفر کنید.

هتل ملل اصفهان

پل خواجو اصفهان

هتل ملل اصفهان هتل‌های نزدیک به پل خواجو اصفهان است که در سال 1381 افتتاح شده و در سال 1398 مورد بازسازی و مرمت قرارگرفته است. این هتل سه‌ستاره 36 اتاق دارد که با اقامت در آن‌ها از امکانات مختلفی مثل اینترنت پرسرعت، خدمات لاندری، روم‌سرویس 24 ساعته، صبحانه رایگان و پارکینگ رایگان بهره‌مند خواهیدشد.

  • آدرس هتل ملل اصفهان: خیابان کمال‌الدین اسماعیل، حدفاصل میدان انقلاب و پل فردوسی
  • فاصله هتل ملل تا پل خواجو اصفهان: 7 دقیقه (با اتومبیل)

هتل سپاهان اصفهان

پل خواجو اصفهان

هتل سپاهان اصفهان هم یکی‌دیگر از هتل‌های سه‌ستاره و نسبتا تازه‌تاسیس این شهر است که در سال 1385 افتتاح شده است. این هتل، علی‌رغم زمان کمی که از ساختش می‌گذشت در سال 1396 با هدف بهبود ارائه خدمات و امکانات، مورد بازسازی و مرمت قرارگرفته است. در حال‌حاضر، هتل سپاهان به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین هتل‌ها درمیان گردشگران داخلی و خارجی شناخته می‌شود.

  • آدرس هتل سپاهان اصفهان: خیابان استانداری، انتهای خیابان فرشادی
  • فاصله هتل سپاهان تا پل خواجو اصفهان: 5 دقیقه (با اتومبیل)

هتل خواجو اصفهان

پل خواجو اصفهان

هتل خواجو اصفهان، یک هتل چهارستاره است که در طول سال‌های فعالیتش توانسته است رضایت همه مهمانانش را به‌دست بیاورد. تا جایی‌که امروزه از این هتل به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین هتل‌های اصفهان درمیان گردشگران خارجی یاد می‌شود.

از جمله امکانات این هتل می‌توانیم به لابی، صندوق امانات، فروشگاه، پله اضطراری، خدمات کافی‌نت، پذیرش 24ساعته، تاکسی‌سرویس، سیستم اعلام حریق و... اشاره کنیم. اما مهم‌ترین نکته درباره این هتل این است که بدانید، هتل خواجو، نزدیک‌ترین هتل به پل خواجو اصفهان هم هست و با اقامت در آن، دسترسی خوبی به خیلی از جاهای دیدنی اصفهان خواهید داشت.

  • آدرس هتل سپاهان اصفهان: خیابان شهدای خواجو
  • فاصله هتل سپاهان تا پل خواجو اصفهان: 2 دقیقه (با اتومبیل)

عکس‌های پل خواجو در اصفهان

در این قسمت از مقاله می‌توانید عکس‌های پل خواجو اصفهان را ببینید:

پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان
پل خواجو اصفهان

کلام آخر

به پایان این صفحه از مجله گردشگری یوتراوز رسیدیم. صفحه‌ای که در آن به سراغ پل خواجو اصفهانِ ایران رفتیم و همه شگفتی‌ها و داستان‌های آن را با هم مرور کردیم. پلی که روزها و قصه‌های تاریخی زیادی را از سرگذرانده و تبدیل به پل خواجو امروز اصفهان و ایران شده است. از شاهکارهای معماری و تاریخچه‌ی این پل صحبت کردیم و سرانجام به معرفی نزدیک‌ترین هتل‌های اصفهان به پل خواجو رسیدیم.

ما تلاش کردیم تا همه اطلاعاتی که باید قبل از بازدید از پل خواجو بدانید را با شما به اشتراک بگذاریم، اما این تازه شروع همراهی ما با شماست. حالا که با پل خواجو اصفهان آشنا شدید، می‌توانید با مراجعه به صفحه خرید بلیط هواپیما یا بلیط قطار یوتراوز، فقط با چند کلیک ساده بلیط‌ها را با هم مقایسه و در نهایت بلیط موردنظرتان را انتخاب کنید. در طول این مسیر هم اگر با مشکل یا پرسش پیش‌بینی نشده‌ای مواجه شدید می‌توانید با شماره 1548 تماس بگیرید تا همکاران ما در واحد پشتیبانی یوتراوز، در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع مسئله‌ی پیش‌آمده اقدام کنند.

در پایان آرزو می‌کنیم سفرتان به شهر زیبای اصفهان پر از لحظات شیرین و خاطرات به‌یادماندنی باشد.







سوالات متداول

پل خواجو در چه سالی ساخته شد؟

در سال 1060 هجری قمری.

پل خواجو در زمان کدام پادشاه ساخته شد؟

این پل در دوره سلطنت شاه عباس دوم صفوی ساخته شده‌است.

چه زمانی برای بازدید از پل خواجو بهتر است؟

معمولا تماشای پل خواجو اصفهان در شب، حال‌وهوای دیگری دارد. همچنین وقتی شب‌ها به تماشای پل می‌روید، از تماشای نورپردازی پل خواجو اصفهان هم لذت خواهید برد.

نوشته های مشابه
  • آرامگاه سعدی | سعدیه شیراز

    اگر تا به‌حال آرامگاه سعدی را ندیده‌اید، کافی‌ست نگاهی به اسکناس‌های ده‌هزار تومانی بیندازید. آرامگاه سعدی یا سعدیه شیراز، روزگاری محل زندگی (خانقاه) شیخ سعدی بود و پس از وفات، آرامگاه ابدی او شد. با این‌حال سعدیه چیز‌های بیشتری برای کشف‌کردن دارد. اگر می‌خواهید با راز حوض ماهی آشنا شوید و اطلاعات جدیدی از سعدیه شیراز بدانید، در این مطلب همراه یومگ باشید.

  • راهنمای بازدید از مجموعه مارکار یزد

    مجموعه مارکار یزد از آن جاهای دیدنی یزد است که پشت خشت به خشتش داستانی جالب و شنیدنی وجود دارد. با این مقاله از یوتراوز همراه شوید تا قصه این مجموعه و سازنده‌اش را برایتان تعریف کنیم.

  • چرا باید یخچال خشتی میبد را ببینیم؟

    اگر فکر می‌کنید که به دام انداختن بادهای وحشی، تنها استراتژی مردمان کویر برای خنک شدن بوده، سخت در اشتباهید! این مطلب از یوتراوز را بخوانید تا با نبوغ کویرنشینان در ساخت یخچال خشتی آشنا شوید و ببینید که چه تجارت یخی به راه انداخته بودند!

دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز