ورود
Majera Eco lodge Hormoz

اقامتگاه ماجرای هرمز؛ اقامتی لوکس در تخم‌مرغ‌های رنگی!

زمان برای مطالعه 5 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

هرمز سرزمین شگفتی‌هاست! در این جزیره بکر و دست‌نخورده، خبری از هتل‌های آن‌چنانی نیست! یا باید اقامت در خانه‌های ساکنان محلی را تجربه کنید یا در اقامتگاه‌های بومگردی هرمز شب را به صبح برسانید. اما با ساخت اقامتگاه ماجرا، ماجرای اقامت در این سرزمین رنگارنگ کمی عوض شده است.

اقامتگاه ماجرای هرمز، درست همان‌طور که از معماری عجیب اما آشنایش پیداست، ماجراهای زیادی دارد. این اقامتگاه در عین حال که از طبیعت رنگی جزیره هرمز و فرهنگ بومی مردم آن الهام گرفته، بسیار مدرن است. همین تضاد شیرین باعث شده تا اقامت در این هتل، به لیست آرزوهای افراد زیادی اضافه شود. البته، ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود!

هتل ماجرا به تازگی درهای خود را به روی گردشگران جزیره هرمز باز کرده است. اما تا قبل از این، کسی نمی‌دانست این تخم‌مرغ‌های رنگی، برای چه در ساحل غربی جزیره هرمز سبز شده‌اند و حدس و گمان‌های مختلفی درباره آن وجود داشت. اما حالا فرصت این را داریم که به داخل اتاقک‌های گرد و رنگارنگ آن سرک بکشیم و از ماجرای آن‌‌ها سر در بیاوریم.

اگر تا سفر به جزیره رنگین کمان، فقط به اندازه خرید یک بلیط هواپیما فاصله دارید، خواندن این برگ از مجله گردشگری یوتراوز را از دست ندهید.


درباره اقامتگاه ماجرا هرمز چه گفته‌ایم؟



اقامتگاه ماجرا، فقط یک هتل خوشگل رنگی نیست!


نمای هتل ماجرا هرمز از دریا


ماجرای اقامتگاه تخم‌مرغی هرمز از این‌جا شروع شد که گروه‌های هنری فعال در جزیره که ایده‌پرداز و مجری ساخت فرش‌های خاکی بودند، از سرمایه‌گذاران و طراحان مطرح کشور دعوت کردند تا رنگ‌ولعاب جدیدی به جزیره هرمز اضافه کنند. به این ترتیب، هتل ماجرا با مالکیت گروه‌های هنری بندرعباس و با مشارکت سرمایه‌گذاران و طراحان تهرانی و در نهایت، با همکاری و همفکری مردم هرمز، ساخته شد.

اقامتگاه ماجرا هرمز بخش کوچکی از یک ایده بزرگ است؛ «ایده حضور در هرمز». این ایده از سال 1394 کلیک زده شده و هدف آن، استفاده از قدرت معماری و شهرسازی، برای بهبود شرایط زندگی مردم در جزیره هرمز است.

«گروه معماری زاو» که به عنوان مجری این ایده فعالیت می‌کند، بغیر از اقامتگاه ماجرا، پروژه‌های دیگری هم در جزیره هرمز به سرانجام رسانده و پروژه‌های جدیدی هم در دست ساخت دارد. 1. مرکز موقت مشارکت مردمی (1395)، مرکز فرهنگی رونگ (1396) و خانه بازسازی‌شده جری پولاک (1397) از پروژه‌های موفقیت‌آمیز این گروه بوده‌اند. ساخت یک مرکز پشتیبانی فنی، یک مرکز مدیریتی، یک مدرسه هنری و یک مرکز درمانی هم برای آینده پیش‌بینی شده است.

🔸 اینستاگرام اقامتگاه ماجرا جزیره هرمز: @majara.hormoz


حقایق جالبی که درباره معماری اقامتگاه ماجرا نمی‌دانید

Beautiful view of Majera Eco lodge Hormoz


ساخت اقامتگاه ماجرا از سال 1397 و در مساحتی برابر با 10 هزار مترمربع آغاز شد. مساحت زیربنای این اقامتگاه، 4 هزار مترمربع است و تلاش شده تا با کم‌ترین هزینه برای مصالح ساخته شود. هزینه ساخت این هتل تقریبا نصف هزینه‌ یک پروژه با ابعاد و تکنولوژی مشابه بوده است. اما حتما از خودتان می‌پرسید چرا این هتل، به این شکل ساخته شده؟ چرا مثل هر هتل دیگری، برای حداکثرکردن سود مالکین، یک مجمتع چند طبقه بجای آن طراحی نشده؟

جواب این سوال در ایده «حضور در هرمز» نهفته است. هدف این ایده و به دنبال آن پروژه ماجرا، بهبود شرایط اجتماعی و اقتصادی مردم در عین حفظ محیط‌زیست جزیره هرمز است. برای همین در ساخت این هتل موارد زیر رعایت شده است:


  • استفاده از منابع ارزان و در دسترس مثل خاک، شن و ماسه
  • اختصاص‌دادن منابع بودجه به استخدام نیروی کار محلی بجای مصالح گران‌قیمت
  • آموزش و توانمندسازی نیروی کار غیرفعال در جزیره هرمز
  • مشارکت‌دادن مردم در ایده ساخت هتل و اعتمادسازی
  • هماهنگی با طبیعت جزیره و پایداری زیست‌محیطی
  • بهره‌گرفتن از فضای هژمونیک معماری خردشده، با مقیاس قابل‌درک برای مخاطب، شبیه بافت محله
بافت محله گونه اقامتگاه ماجرا هرمز


برخلاف هتل‌هایی که در سواحل شمال کشور می‌بینیم، در پروژه ماجرا نه به حریم ساحل و منطقه تجاوز شده و نه برای دید بهتر به دریا، ارتفاع ساختمان بیشتر شده است. از آن‌جایی که این اقامتگاه در زمین پست ساخته شده، در معماری آن از تسلط بنا بر محیط اجتناب شده تا هماهنگی آن با اطراف بیشتر شود. احترام به طبیعت هرمز و اصول پایداری زیست‌محیطی و همچنین دعوت گروه‌های مختلف برای تعامل با یکدیگر، از اولویت‌های سازندگان و طرحان بوده است.

نحوه قرارگیری گنبدها از بافت محله‌های قدیمی جزیره هرمز الهام گرفته شده و مرکز، میدان و کوچه‌پس‌کوچه دارد. آب‌انبارهای قدیمی هم الهام‌بخش ساخت اتاق‌ها به شکل گنبد بوده‌اند. اما همه می‌توانیم علت رنگی‌بودن این اقامتگاه را حدس بزنیم. همه‌چیز باید در جزیره رنگین‌کمان هرمز، رنگی و شاد شاد باشد؛ مگرنه؟ البته رنگ‌های استفاده‌شده در بنا شیمیایی هستند و از خاک کمیاب و منحصربه‌فرد هرمز برای رنگ‌آمیزی هیچ‌جای این هتل استفاده نشده است.


اما برسیم به تکنولوژی ساخت این اقامتگاه که مبدع آن آقای نادر خلیلی است. تکنولوژی ابرخشت، شکلی از معماری است که در آن از کیسه‌های خاکی، سیم‌های خاردار و ابزارهای و مصالح سنتی استفاده می‌شود اما در عین‌حال، مقاومت بالایی دارد و استاندارهای ایمنی روز دنیا را برآورده می‌کند. از آن‌جایی که در مراحل مختلف ساخت و اجرای اقامتگاه ماجرا از نیروی کار محلی استفاده شده بود، دانش این تکنولوژی در دسترس اما هوشمندانه به مردم منتقل شد. بنابراین، هم مردم از منافع مالی این پروژه بهره‌مند شدند و هم روش ساخت این خانه‌های زیبا به روش ابرخشت را یاد گرفتند.


با گروه معماری و جوایز بین‌المللی ماجرا آشنا شوید

اقامتگاه ماجرا جزیره هرمز


حتما دوست دارید بدانید که معمار و مالک اقامتگاه ماجرا هرمز چه کسانی هستند. در خطوط قبل، «گروه معماری زاو» را به عنوان طراحان اقامتگاه معرفی کردیم. مالک این مجموعه، آقای علی رضوانی است و آقای احسان رسول‌اف و سازمان بنادر هرمزگان، به عنوان کارفرمای مجموعه معرفی شده‌اند.


  • معماران مسئول: محمدرضا قدوسی، فاطمه رضایی فخر آستانه، گلناز بهرامی، سروش مجیدی
  • تیم طراحی: شیلا احصایی، سارا جعفری، پیمان برخورداری، محسن صف‌شکن، کاوه رشیدزاده، حسین پنجه‌پور
  • طراحان منظر: مریم یوسفی، مرتضی ادیب
  • طراحان داخلی: سارا جعفری، ترانه بهبود، سارا نیک کار، محسن دهقان

📌 سایت گروه معماری زاو


جوایز بین‌المللی معماری برای طراحی اقامتگاه ماجرا

اقامتگاه ماجرا، فقط از نگاه غیرتخصصی زیبا نیست و معماری آن در سطح دنیا ستایش شده است. جوایز این هتل را در ادامه مشاهده می‌کنید.


🔹 مدال طلایی مسابقه بین‌المللی طراحی تایپه TIDAدر سال 2020

🔸 مسابقه Dezeen awardsدر سال 2020 | لیست کوتاه

🔹 رتبه دوم جایزه معمار در سال 2020

🔸 جشنواره بین‌المللی معماری (TIDA) در سال 2020 | لیست کوتاه

🔹 برنده جشنواره بین‌المللی معماری (TIDA) در سال 2021

🔸 مدال طلایی Grand Prix du Designدر سال 2021

🔹 برنده Architizer A+Awards در سال 2021

🔸 برنده مسابقه «ساختمان سال» ArchDaily در سال 2021

🔹 برنده Creatures Design Awards در سال 2022


چطور اقامتگاه ماجرا را در جزیره هرمز پیدا کنیم؟

📍 آدرس اقامتگاه ماجرا هرمز: ساحل غربی جزیره هرمز، کیلومتر 5 جاده ساحلی کرانه به سمت ساحل فرش خاکی




متداول‌ترین راهی که مسافران برای سفر به جزیره هرمز انتخاب می‌کنند، سفر از جزیره قشم به هرمز است. اما شما می‌توانید در صورت تمایل از اسکله شهید حقانی بندرعباس، مستقیما به هرمز سفر کنید. اگر عازم قشم هستید و می‌خواهید مدت کوتاهی هم در هرمز اقامت کنید، باید خودتان را به اسکله شهید ذاکری برسانید و بلیط اتوبوس‌های دریایی دریایی بخرید. در روزهای معمولی سال، شناورها در دو نوبت در مسیر قشم به هرمز تردد می‌کنند:

  • از قشم به هرمز: ساعت 7 و 14
  • از هرمز به قشم: 8 و 15

اما در تعطیلات و روزهای پرمسافر سال، تقریبا هر نیم‌ساعت یک‌بار سرویس دارند. می‌توانید برای اطلاع از ساعت حرکت شناورها با شماره تلفن 0763111📞 تماس بگیرید.

بعد از این‌که خود را به هرمز رساندید، یک موتور سه‌چرخ، که وسیله حمل‌ونقل معمول در جزیره است، کرایه کنید تا در مدت زمان کوتاهی به اقامتگاه خود برسید.


چطور با اقامتگاه ماجرا هرمز تماس بگیریم؟

محوطه بیرونی هتل ماجرا هرمز

برای تماس و رزرو اقامتگاه ماجرا هرمز، می‌توانید از ساعت 8 صبح الی 8 شب، با شماره تلفن‌های زیر تماس بگیرید:


هزینه اقامت در اقامتگاه ماجرا هرمز برای یک شب چقدر است؟

یک شب اقامت در هر یک از سوئیت‌های هتل لوکس ماجرا، هزینه‌ای بین 4 تا 12 میلیون دارد. قیمت هر یک از اتاق‌ها را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.


نوع سوئیت

هزینه اقامت برای یک شب (به تومان)

سوئیت 1 خوابه 2 نفره

4.000,000

سوئیت 2 خوابه 4 نفره

8,000,000

سوئیت 2 خوابه دوبلکس 4 نفره

9,000,000

سوئیت 2 خوابه دوبلکس 6 نفره

12,000,000



اتاق خود را در اقامتگاه ماجرا پیدا کنید

Majera Eco lodge Hormoz rooms


حالا نوبت آن است که از دنیای درون اقامتگاه ماجرا سر در بیاوریم. هتل ماجرا، جمعا 12 سوئیت مستقل دارد که ظرفیت آن‌ها بین 2 تا 6 نفر است.


سوئیت 1 خوابه 2 نفره

  • 1 تخت دبل با قابلیت جداشدن
  • با صبحانه
سوئیت 1 خوابه دو نفره اقامتگاه ماجرا هرمز


سوئیت های 2 خوابه 4 نفره

  • 2 اتاق خواب مستر | 2 تخت دبل با قابلیت جداشدن
  • با صبحانه
سوئیت 2 خوبه 4 نفره

سوئیت 4 نفره هتل ماجرا هرمز


سوئیت 2 خوابه دوبلکس 4 نفره

  • 2 اتاق خواب مستر | 2 تخت دبل با قابلیت جداشدن
  • با صبحانه

سوئیت دوبلکس اقامتگاه ماجرا هرمز



سوئیت 2 خوابه دوبلکس 6 نفره

  • 2 اتاق خواب مستر | 2 تخت دبل با قابلیت جداشدن | 2 تشک در بالای پله‌ها
  • با صبحانه


هتل رنگی هرمز چه امکاناتی دارد؟

اقامتگاه ماجرا هرمز


شاید با خودتان فکر کنید که این گنبدهای رنگی نباید امکانات خاص و ویژه‌ای داشته باشند. اما هر چقدر که معماری خارجی هتل رنگی هرمز، فضای خاکی، صمیمی و بی‌شیله‌پیله‌ای دارد، معماری داخلی آن شیک و مدرن است. تمام واحدهای اقامتگاه ماجرا، حمام و توالت فرنگی مستقل دارند. برای دکور اتاق‌ها از مبلمان و لوازم مینیمال استفاده شده و همه سوئیت‌ها مجهز به اسپیلت هستند. 

پارکینگ روباز، رستوران، کافی‌شاپ، کتابخانه، لاندری و وسایل ورزشی از امکانات ویژه این هتل محسوب می‌شوند. اما جذاب‌ترین امکان این هتل، فضای محصور آفتاب‌گیر آن در مجاورت استخر است تا بانوان هم بتوانند با آرامش خاطر از آب‌تنی و آفتاب‌گرفتن در ساحل هرمز لذت ببرند.


داستان جدیدی برای تعریف‌کردن بسازید


در این مطلب، درباره ماجراهایی که پشت ایده، طراحی و ساخت اقامتگاه ماجرا هرمز وجود داشت، صحبت کردیم. حالا نوبت شماست که ماجرای خود را تعریف کنید. همین حالا، روی صفحات زیر کلیک کنید و قدم اول را برای سفر به هرمز بردارید.

بلیط هواپیما قشم

بلیط قطار

رزرو هتل





سوالات متداول

اقامتگاه ماجرا هرمز کجاست؟

اقامتگاه ماجرا هرمز، در ساحل غربی جزیره، کیلومتر 5 جاده کرانه قرار گرفته است.

اقامتگاه ماجرا هرمز افتتاح شده است؟

بله. این هتل از سال 1401 افتتاح شده و می‌توانید در صورت تمایل اتاق‌های آن را رزرو کنید.

هتل ماجرا هرمز، رستوران و کافی‌شاپ دارد؟

شاید از معماری بیرونی این هتل پیدا نباشد اما این هتل علاوه‌بر واحدهای لوکس، یک رستوران سنتی و یک کافی‌شاپ هم دارد.

نام معمار هتل ماجرا هرمز چیست؟

تیم معماری زاو، طراحی این هتل منحصربه‌فرد را برعهده داشته است.

اتاق‌های اقامتگاه ماجرا چندنفره است؟

سوئیت‌های ماجرا، دو، چهار و 6 نفره هستند.

نوشته های مشابه
دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز